В новините
 
07.10.2008 08:57   Новината е видяна 3972 пъти
Нов реалити експеримент стартира по БНТ

На 8-ми октомври, сряда, след централните новини по БНТ стартира документалната риалити поредица „Животът на другите”, продуцирана от Old School Productions.

„Животът на другите” е документална риалити поредица, проследяваща историите на звезди, приели предизвикателството да прекарат известно време под един покрив с обикновени хора и да споделят техния начин на живот. Документалното риалити разказва истории, като се стреми да съчетава развлекателния елемент с определено социално послание. Именно ентъртеймънт елементът го отличава от другите документални поредици. Тук разказът се води през фигурите на звездите участници. Една известна личност гостува на един обикновен човек или семейство, а задачата, която има, е да стане част от живота на хората и да го коментира. Хората от друга страна също общуват със звездата и имат възможност да я видят в истинската й светлина. Често в историите е търсен конфликт, който да движи разказа, конфликт между контрастните начини на живот, между противоположните житейски навици или между позициите за живота. В други истории на преден план стои искреното желание за опознаване на живота на другите. На места преобладават дори самолюбието и капризите на известните хора.

Много от поканените звезди не приемат предизвикателството да участват, не само защото се налага да отделят от времето си, но и защото се притесняват за публичния си образ. Други виждат в „Животът на другите” единствено негативи за себе си. А за някои е прекалено сложно да живеят в конкретни обстоятелства, молейки да участват в по-лесни и ненатоварващи истории. Сред съгласилите са лицата на БНТ - Мартина Вачкова, Ути Бъчваров и Юлияна Дончева, спортистите Любо Ганев и Тити Папазов, режисьорът Андрей Слабаков и актрисата Мария Силвестър.  Първият сезон на документалното шоу включва 12 епизода, като всяка серия е с продължителност от 60 минути.

„Мис България 2007” Юлия Юревич е главната героиня в първия епизод на доку-риалити поредицата „Животът на другите”. Кралицата на красотата ще издържи едва 3 дни на живота на село, напускайки къщата на своите стопани, без дори да се сбогува с тях. На 70 километра от София в една забравена от Бога махала, Цецка и Мильо, партньори на съпружески начала и единствени постоянни жители на Владовци, приемат в стопанството си Юлия Юревич. Облечената с маркови дрехи градска девойка е настанена в селска къща без баня и тоалетна, а от прозореца в стаята й липсват стъкла. За да стане част от живота на Цецка и Мильо, красавицата трябва да се грижи за животните, което включва ринене на свинска тор, доене на коза, бъркане на помия и редица други активности, за които 18-годишната Мис дори не е подозирала. Разстроена от липсата на удобства и от изолираността на мястото, още през първата нощ героинята на „Животът на другите” опитва да се откаже от участие, но в крайна сметка остава да се труди в стопанството. Докато нервите й наистина не издържат, когато вижда на живо как се коли кокошка. Цецка и Мильо не са особено очаровани от поведението и капризите на известната красавица.

В следващия епизод Марта Вачкова с много чувство за самоирония ще гостува на едно семейство, почитатели на фитнеса и здравословния начин на живот.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |