В новините
 
10.10.2008 07:25   Новината е видяна 3883 пъти
Китайското Министерство на търговията стартира проект

Българската стопанска камара в сътрудничество с Търговско-икономическата служба на Китайското посолство в София подпомага увеличаването на стоковия износ за Китай.

Китайското Министерство на търговията стартира проект за директно насърчаване на български фирми-износителки при намиране на техни партньори от Китай. В тази връзка, Beijing International Brand Management Center въвежда система за насърчаване и промоция на вноса на качествени промишлени и потребителски стоки от някои страни, вкл. от България.

От промишлените стоки това са: общо оборудване и части, специално оборудване и части, строителни материали, суровини, електромашини и оборудване, транспортно оборудване, комуникационно оборудване и компютри, инструменти, строително оборудване и биомедицина.

От потребителските стоки интерес представляват: храни, напитки, дрехи, чанти и куфари, бижутерия, козметика, мебели, канцеларски, спортни и играчки.

След регистрирането на българска фирма на Интернет страницата www.oncn.org и изпращането на презентация, китайската страна поема ангажимент в срок до 30 дни да отговори дали офертата представлява интерес. При потвърден такъв се гарантира безплатна промоция сред местните фирми и пазари, търсене на потенциални вносители, оказване съдействие за намаляване на рисковете, процедурите и оперативните разходи, своевременно разплащане и др.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |