В новините
 
12.10.2008 11:43   Новината е видяна 5078 пъти
Непълнолетен водач се удря челно , Мотоциклет и Мерцедес катастрофират край Созопол
На 11.10.т.г. около 22.00 ч. в Малко Търново на ул. «Първи май», поради неправоспособност на водача и движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 17 годишния А.А. от Приморско. В автомобила е пътувал и : 15 годишния З.К. от Малко Търново. От инцидента двамата младежи не са получили сериозни наранявания.


    На 11.10.т.г. около 17.00 ч. по пътя Приморско - Созопол възниква пътен инцидент между : мотоциклет «Сузуки», с бургаска регистрация, управляван от 25 год. Г.Р. от Бургас и л.а. «Мерседес», с бургаска регистрация, управляван от 33 годишната Д.Д. от Бургас. От ПТП е пострадал водачът на мотоциклета, който с комоцио, без опасност за живота, е настанен за лечение в МБАЛ Бургас. Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост и навлизане в насрещната пътна лента от страна на водача на мотоциклета.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |