В новините
 
13.10.2008 14:03   Новината е видяна 6515 пъти
Spirit of Burgas 2008 е номиниран за наградата Най добър фестивал на годината

Престижната класация е на асоциацията на европейските фестивали - The European festival association. Бургаският фестивал се състезава заедно с най-големите музикални форуми в Европа, които от години се борят за наградата.

Фестивалът - победител ще бъде определен след гласуване на
http://eu.virtualfestivals.com/index.cfm?section=besteuro&id=90
през следващите няколко седмици.  Вотът ще приключи на 20- ти октомври.

Всеки който e гласувал ще участва и в жребий за голямата награда осигурена от асоциацията на европейските фестивали - два билета за спечелилия музикален форум през 2009 г.

Първият етап от гласуването приключва на 13- ти октомври, когато кандидатите ще бъдат сведени до 10 фестивала според гласуването до момента. Всички останали номинации ще бъдат премахнати от гласуването и победителят ще се определи от финалното гласуване между фаворитите.

Церемонията по награждаването ще бъде на 30-ти октомври в клуб IndigO2, Лондон. Там ще бъдат представен и излъчени кадри от най-добрия фестивал в Европа, определен с вота по интернет. Събитието е единствено по рода си и е едно от най- престижните в Европа. Билетите за него, включват освен присъствие на церемонията и участие в Конференция на тема фестивали в обединеното кралство. Те се продават много бързо и могат да се купят на адрес ukfa.ticketline.co.uk.

Повече информация за класацията може да се намери на http://eu.virtualfestivals.com/latest/news/5318/-/Welcome-to-Virtual-Festivals-Europe.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |