В новините
 
21.10.2008 15:27   Новината е видяна 5232 пъти
Пътни произшевтвия
На 20.10.т.г. около 14.40 ч. на кръстовището на айтоските улици «Свобода» и «Александър Стамболийски» до читалище «Васил Левски», л.а. «Фолксваген пасат», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Д. от Айтос, при движение на заден ход, блъска движещата се по пътното платно пешеходка - М.Т., 78 годишна от Айтос, която с фрактура на горен и долен ляв крайник, е откарана и настанена за лечение в МБАЛ Бургас, без опасност за живота.

      На 20.10.т.г. около 10.50 ч. от Бургас в посока Слънчев бряг, в близост до Несебър, поради движение с несъобразена скорост в прав участък, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в дясно от пътното платно, лек автомобил «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 30 годишната Н.Р. от Бургас. От ПТП са пострадали - водачът на автомобила - Н.Р., настанена в бургаската болница с диагноза «комоцио», без опасност за живота и съпругът й - Д.Р., 35 годишен от Бургас / получил фрактура на десния глезен/.

      На 20.10.т.г. около 13.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Христо Ботев» и ул. «Цар Борис І», поради движение с  несъобразена скорост, л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. И.И. от Бургас, блъска пресичащата пътното платно пешеходка - С.М., 64 годишна от Бургас, която с фрактура на лявата раменна кост, е настанена за лечение в бургаската болница.
     




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |