В новините
 
28.10.2008 20:19   Новината е видяна 4054 пъти
Пребиха Спас Генов
В Областна дирекция на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент на кръстовището на бургаските улици “Христо Ботев” и “Сливница” / пред Централния вход на ДНА/, при който няколко младежи, придвижващи се с л.а. “Ауди А4”, с бургаска регистрация са нападнали 27 годишния С.Г. от Бургас.

     Същият заедно с приятелката си - 27 годишно момиче от Бургас се е придвижвал пеша, когато до тях внезапно е спрял л.а. “Ауди”. С.Г. е приведен в безпомощно състояние, като нападателите са се оттеглили с лекия автомобил в посока ж.п. гара.

     С.Г. и приятелката му / която не е пострадала от нападението/ са откарани в МБАЛ Бургас с дежурящ наблизо патрулен автомобил на “Пътна полиция”, който е сигнализирал и в Областна дирекция на МВР Бургас. При извършения медицински преглед е установено, че С.Г. е получил порезна рана в областта на врата, като е приведен в МБАЛ Бургас за оказване на хирургична намеса. Предстои извършване на цялостен медицински преглед за констатиране и на други телесни повреди.

     Работата по установяване на причините за нападението, броя на нападателите и тяхната самоличност продължава от служители на Първо РПУ Бургас. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |