В новините
 
04.11.2008 18:10   Новината е видяна 4247 пъти
Депутатът Румен Ангелов напусна парламентарната група на БНС

Бургаският депутат Румен Ангелов напусна парламентарната група на БНС. Решението на народния избраник е в резултат на обявеното в публичното пространство създаване на политическото обединение „Напред”. Основатели на новата формация са партия ”Лидер”,  ЗНС и ВМРО. В Народното събрание земеделците и войводите до момента са част от коалицията БНС. Като човек с десни политически убеждения и мироглед не смятам, че мога да бъда член на парламентарна група, в която има депутати участници в такива конфигурации като движение „Напред”. Това е фактическа подмяна на вота на избирателите”, коментира мотивите си за излизане от парламентарната група Румен Ангелов.

Според народния представител подобни партийни коалиции като „Напред” са в разрез с мисленето и интересите на десните избиратели в България. “Задаващата се икономическа криза пред страната ни може да бъде разрешена ефективно само от дясно мислещи политици и технократи с богат идеен инструментариум, каквито в тройната коалиция няма”, коментира още Ангелов. Такива, според депутата могат да бъдат излъчени от дясно обединение между СДС, ДСБ и ССД в тясно взаимодействие с ГЕРБ, което ще бъде спасително за страната.

Източник: Бургасинфо





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |