В новините
 
04.11.2008 18:38   Новината е видяна 4371 пъти
Пловдивският панаир ще бъде домакин на следващото парти на Renesanz

7 световни диджеи пристигат за големия фестивал Metamorphosis на 15 ноември в палата 2 на Международен панаир Пловдив

Отзвукът от партито на Renesanz - Love Nation oще не е отшумял, а “виновниците” Balthazar & JackRock вече осъществяват следващата си идея. Metamorphosis е името на новата им концепция, която цели да представи разнообразието на електронната денс музика. Първото събитие от поредицата ще се проведе на 15 ноември, събота, в палата 2 на Международен панаир гр. Пловдив. 7 световни диджеи пристигат като специални гости за вечерта – Simon & Shaker (Испания), Ben Long & Jamie Bissmire /Space DJz/ (Англия), Thomas Schumacher (Германия), Cardo (Италия) и Tamer Fouda (Египет).

“Постоянно ни задаваха въпроса защо не направим голямо парти и извън столицата. Международният панаир в Пловдив предлага изключително добра база, освен това в региона има много ценители на модерната електронна музика, и така решихме първото ни мащабно събитие извън София да е именно там”, споделят Balthazar & JackRock.

Както винаги Renesanz ще се погрижат за добре подредена вип зона, изключително качествено 85 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и завладяваща визия на множество мултимедийни екрани. Организаторите са помислили дори и за афтърпарти, което след 7 сутринта ще приюти всички, които още имат сила за танци. Билети за Metamorphosis на цена от 20 лева се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

SIMON & SHAKER
Испанските звезди Simon & Shaker са добре познати у нас. Освен със забележителната си дискография те са известни и с уникалния си стил, кръстоска между прогресив и модерно минимал звучене. За десет годишната им кариера те са издавали за лейбъли като Global Underground и Ministry Of Sound, а тяхната продукция редовно се свири от John Digweed, Deep Dish, Pete Tong, Steve Lawler и диджей номер едно в света - Armin Van Buuren, който наскоро им се довери да ремиксират неговата класика “The Sound Of Goodbye”.

BEN LONG & JAMIE BISSMIRE - SPACE DJZ
Ben Long & Jamie Bissmire, по-популярни като Space DJz, са едни от легендите на техно сцената. Няма фестивал или голямо електронно събитие, на което те да не са участвали поне веднъж. Всеки техен сет е пълно с енергия виртуозно изпълнение на 4 грамофона и се помни дълго след това от феновете. Записват за лейбъли от ранга на Soma и Nova Mute.

THOMAS SCHUMACHER
Thomas Schumacher е от най-старите играчи на немската техно сцена, наред със Sven Vath и DJ Hell. Той е и един от малкото артисти, които са повече музиканти, отколкото диджеи. Години наред всяко негово парче предизвиква сензация в клубните среди. За многостранните му качества говори и факта, че дори театъра в Бон му възлага да композира музика към произведенията на Шекспир.

CARDО
За почитателите на по-твърдия минимален звук идва италианския диджей Cardo, определян от критиката като най-прогресиралия млад талант за изминалата година. За този кратък период неговите характерни парчета успяват да заемат място в плейлистите на Chris Lebing, Valentino Kanzyani, Dandi & Ugo, Joseph Capriati, Fabio Giannelli, Markantonio, Uto Karem, AudioJack, Umek и Shlomi Aber, и той успява да се утвърди като едно от водещите имена в каталога на италианската агенция и лейбъл Italo Business.

TAMER FOUDA
От подножието на египетските пирамиди пристига кралят на трайбъла - Tamer Fouda. Последните години той се наложи като един от най-ярките представители в своя стил, а безкомпромисното му звучене постоянно му печели нови фенове по целия свят.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |