В новините
 
04.11.2008 19:45   Новината е видяна 5554 пъти
Нови служители в Община Бургас

След проведени конкурси в Община Бургас бяха избрани и назначени нови служители – Стоянка Славова /служ. тел. 84 13 91; 0888 059 053/ назначена на длъжността Началник – отдел „Здравеопазване и превенции” в Дирекция „Здравеопазване, социални дейности и спорт” и Стиляна Михайлова /служ. тел. 907 351/ - на длъжността Началник – отдел „Международни партньорства, планиране и подготовка на проекти” към Дирекция „Евроинтеграция”.

Стоянка Славова е работила 35 години в МБАЛ – Бургас като медицинска сестра, последните 14 г. от които е била главна сестра. Завършила е „Здравен мениджмънт” и „Управление на здравни грижи”. Кабинетът на г-жа Славова се помещава в сградата на Младежкия културен център, която се намира на ул. „Гладстон” № 47.

Стиляна Михайлова има завършени магистратури по публична администрация и право. Тя е работила във Фондация „Зеления Бургас” като експерт юрист по проекти, 6 години е била координатор на Асоциацията на Българските Черноморски Общини, в която е отговаряла за координирането на проектите, реализирани в общините от южния регион. Последната заемана от нея длъжност е изпълнителен директор на Регионалната агенция за управление на енергията – Бургас, в която е работила по проекти в областта на енергийната ефективност. Кабинетът на г-жа Михайлова се помещава в сградата на Общината в стая 314 на 3 ет.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |