В новините
 
06.11.2008 16:40   Новината е видяна 3677 пъти
DJ Krush - най-желаният японски изпълнител пристига в България на 8 ноември

След успешните Ninja Tune вечери с участието на DJ Food и Coldcut и все още неотшумялото парти с барона на техното Dave Clarke, Play events представят истинския самурай на японската музикална сцена - DJ Krush.

С гостуването си Dj Krush ще постави началото на поредицата от японски вечери в клубния живот на София, носещи името JAPANIGHT, които ще представят световноизвестни японски продуценти, DJ и музиканти. На 8 ноември в парти център 4КМ ще бъдем свидетели на дългоочакваното шоу на един от най-талантливите и именити японски продуценти и DJ.

DJ Krush е истински Дзен майстор, търсещ нови стилове и извори на вдъхновение, с една единствена цел - самоусъвършенстването на музиката, която прави и представя пред публиката. Това са и част от причините, затрудняващи ужасно много музикалната критика в опитите й да категоризира музиката на DJ Krush - смятан е за амбиент, трип хоп, комбинация от двете или авангарден хип хоп артист. А той самият взима най-доброто от всичко, което привлече вниманието му, добавя Азиатският мистицизъм и така създава свой собствен стил - любопитен и привлекателен за всеки ценител на музиката!

Играчите от Play Events са подготвили този път и изненада, като са поканили и специален гост на Japanight, който също така е дългочакан от българските фенове на разчупените биитове. Той ще се изяви след сета на Dj Krush. Неговото име ще бъде разкрито след седмица.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |