В новините
 
10.11.2008 16:45   Новината е видяна 3825 пъти
Време за удоволствие с Mars Delight

Тази събота по време на Диамантеното модно ревю в City Center Sofia, компанията Mars представи най-новия си продукт за България - Mars Delight. На специален шоколадов коктейл гостите имаха възможността да изживеят неповторима емоция, докато опитваха уникалнния на вкус нежен шоколадов десерт. Със съчетанието на напластени хрупкави вафлички, фин шоколад и лек карамелов крем, Mars Delight доказва, че може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Предназначен преди всичко за дамите, Mars Delight е гарантирана наслада за тези млади жени, които обичат малките удоволствия и знаят как да глезят сетивата си.

Няма жена или момиче, на възраст между 18 и 35 години, която да не припознае десерта, като своето дългоочаквано удоволствие. Спонтанни и импулсивни, модерните дами избират и взимат решения на момента, мислят оптимистично и очакват нещо повече от живота. Ето защо когато нямат настроение или имат нужда от малка награда, Mars Delight е до тях, за да върне усмивката на лицата им!

Но в интерес на истината българските мъжете също не биха могли да устоят на на изкусителното обещание на Mars Delight -" „Изненадващо хрупкав, възхитително нежен”. Mars Delight е част от голямото семейството от шоколадовди десерти на Mars, продукти с традиция и много почитатели в цял свят. Вече всички български дами с изискан вкус имат  възможност да се поглезят с новото шоколадово изкушение.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |