В новините
 
11.11.2008 16:00   Новината е видяна 6388 пъти
Предизвикателните рапърки от G.G.P. PUSSIES изкарват нов хит

Хип-Хоп гърлите от “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” – uoHuTy, J.D. & The Angel се завърнаха с размазващ трак. След временно затишие трите млади дами отново влязоха в студио и смело хвърлят ръкавицата на колегите си в бранша. Новата им песен “К`во Става?” е своебразен въпрос към случващото се напослекък на родната музикалната сцена. Хип-Хоп гърлите не спестяват истината в свойте рими, клубното звучене на новата им песен разбуди критиците още първите дни след официалното й пускане. Песента има рекорден брой тегления от Интернет, а телефоните на тийнейджърите вече звънят с мелодията на новият им хит.

Утвърждаването на сцената на G.G.P. PUSSIES е белязано от няколкото успешни проекта зад гърба им. Лицата на трите млади дами сме виждали в много от клиповете на лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N”. Групата  има реализирани съвместни проекти с много от родните рап-звезди, като миналата година G.G.P. PUSSIES взривиха публиката с участието си в хитовото парче “BARRIO” с американската рап-звезда Raptile, като това провокира интерес към тях дори от фенове отвъд океана.

Определено става горещо, когато трите момичета се съберат заедно, коментират колегите им от гилдията. Песента на G.G.P. PUSSIES е мащабна продукция на целия лейбъл “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N”. Звездите 45-ти Калибър, S.T.A.M.B.E.T.O и Lamoza “удрят едно рамо” на колежките си, рапирайки в песента.  Авторската музика на “К`во Става?” е дело на XTAZY, автор на много от наложилите се напоследък хип-хоп продукции.

Рапърките съвсем безцеремонно заявяват претенциите си и настояват за специално внимание от феновете си. За кратък период от време след записа на последния си хит “Reggaeton” трите момичета не записват заедно, а работят поотделно с колегите си от лейбъла по солови проекти. "Феновете ни заливаха с въпроси, искаха да чуят отново G.G.P. Pussies заедно."- коментира The Angel. "Никога не сме се разделяли, просто в един момент всяка намери свой собствен стил в рапа, различен от този на другата. Аз осъзнах, че моят стил не е "Еротични фантазии", а например "Кървав дъжд". Така започнахме да работим по отделно."- казва uoHuTy. От момента когато за пръв път влизат в студио и записват първите си рими, групата се превръща в хит за българската хип-хоп сцена. Това лято G.G.P. PUSSIES стъпиха отново заедно на сцена на MTV фестивала "Spirit of Burgas". J.D. коментира: "Липсваше ни това чувство. Решихме, че различните ни стилове не ни пречат да записваме заедно отново, даже напротив."- казва тя. Новото парче „К`во Става?” се откроява на фона на останалите продукции, заливащи родния ефир. Факта, че много от останалите рап-изпълнителки в страната се опитват да ги копират радва групата, като това ги мотивира да вдигат непрестанно нивото си.

В момента G.G.P. PUSSIES подготвят нови проекти с други рапъри, както и клип на “К`во става?”, а от лагера на лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” издават, че дамите подготвят и проект с американска колежка, който ще можем да чуем съвсем скоро.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |