В новините
 
14.11.2008 16:30   Новината е видяна 4857 пъти
Най-новите тенденции в уеб дизайна и уеб разработката ще бъдат представени на VORT-EX 08

Майкрософт организира за първи път онлайн конференцията VORT-EX 08 (Virtual Online Remix – Total EXperience). Тя ще се проведе на 18-ти и 19-ти ноември 2008 г. Целта й е да представи най-новите тенденции и добри практики в уеб дизайна и уеб разработката, както и цялостната концепция за правене бизнес в интернет пространството.

Програмата на онлайн конференцията включва богат набор от сесии, които ще бъдат водени от едни от най-големите експерти в областта на уеб технологиите. VORT-EX 08 e предназначена за дизайнери, разработчици, софтуерни архитекти и всички, които се интересуват от уеб технологии.

Всеки желаещ да участва може да се регистрира на адрес: http://www.microsoft.com/vort-ex/. Регистрацията е безплатна. Тя дава възможност на участниците да разгледат програмата, изложбения център и да задават въпроси на лекторите. 

По време на конференцията ще бъдат представени: Silverlight, Ajax, Internet Explorer 8, Windows Server 2008, концепцията Software+Services, както и най-новите технологии Windows Azure и The Azure™ Services Platform, които ще направят възможно създаването на приложения и услуги в интернет пространството.

Участниците в онлайн конференцията ще имат възможност да изтеглят напълно безплатно Windows Server Web Edition, онлайн вариант на книгата за Silverlight 2 и да участват в томбола с награди – мобилен телефон, камери, книги и други.

С този иновативен подход за организиране на конференция, Майкрософт иска да покаже въздействието, което уеб технологиите ще имат в близко бъдеще.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |