В новините
 
16.11.2008 17:07   Новината е видяна 4356 пъти
Сесия за подкрепа на проекти в областта на любителското творчество

Министерството на културата обявява конкурсна сесия за финансова подкрепа на проекти в областта на любителското творчество.
В конкурса могат да участват всички юридически лица, които участват в процеса на развитие на любителското творчество, чрез защита на проекти, съгласно утвърдени от Министъра на културата Правила за реализиране на проекти за финансова подкрепа в областта на любителското творчество.
В сесията могат да кандидатстват проекти, които са свързани с популяризирането на различни области на любителското творчество – традиционни и съвременни, авторски и изпълнителски постижения, с колективни или индивидуални участници.

Ще се подпомагат проекти представящи постижения в областта на любителското творчество за 2008 г.  Представени чрез издаване на рекламни и методически материали - дипляни, брошури, сборници, СD, DVD, афиши, покани и др.

Проектният фиш за кандидатстване може да бъдат изтеглен от интернет-страницата на Министерството на културата – www.mc.government.bg , както и от информационния сайт за читалищата – www.chitalishte.mc.government.bg

Документите, необходими за участие в сесията са:
- Проектен фиш за кандидатстване /по образец/
- Декларация за 50% съфинансиране от страна на кандидатстващия
- Задължителните приложения, посочени в проектния фиш

Изисквания:
- Проектният фиш се попълва на компютър или пишеща машина.
- Проектният фиш трябва да бъде подписан и подпечатан от страна на ръководителя/директора /председателя на съответната организация.
- Декларация за финансово участие, подписано и подпечатано от ръководителя/ директора /председателя/ на съответната организация.
- Проектният фиш, заедно със съпроводително писмо /по образец/ се подава в деловодството на Министерството на културата, в срок най-късно до 25 ноември 2008 г., включително. За подадени по пощата – важи пощенското клеймо. Подадени или получени проекти след оказания срок не се разглеждат.
- Проектният фиш се подава на хартиен носител  -  в един екземпляр

Общата сума за финансирането на проектите по настоящата сесия е в размер на 30 000 лв.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |