В новините
 
20.11.2008 18:55   Новината е видяна 4062 пъти
Номинираха общинаря Михаил Куцев за Бург на годината

Директорът на общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти” Михаил Куцев е номиниран за бургазлия на 2008 г. Наградата се дава на личности, допринесли за просперитета и популяризирането на града. В десетото издание на медийната кампания Михаил Куцев се съревновава с общинския съветник Семир Абумелих, изпълнителния директор на бургаския аеропорт Калин Барзов, директора на математическата гимназия Станчо Славов и бронзовия медалист от олимпиадата в Пекин - борецът Кирил Терзиев.

„Шефа на Летния театър”, както шеговито го наричат колегите му в Общината, е номиниран за главната си роля в организирането и провеждането на музикалния фестивал „Спирит ъф Бургас” и Фестивала на пясъчните скулптури. Двете събития получиха международно медийно отразяване, накараха Европата да заговори за Бургас и повишиха значително туристическия рейтинг на града.

Напоследък Михаил Куцев често говори по телефона на английски и се усмихва тайнствено като Мона Лиза, щом го попиташ кой ще пее на „Спирит ъф Бургас” догодина.

Всички номинирани за „Бург на годината” са достойни за наградата, но ние, служителите в Община Бургас, смятаме, че нашето гардже е най-хубаво и призоваваме бургазлии да гласуват за Михаил Куцев на тел. 056 / 860 860.

Мише, стискаме ти палци!

Източник: Пресцентъра на Община Бургас. Без корекции





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |