В новините
 
24.11.2008 17:15   Новината е видяна 4252 пъти
Американската рап-звезда MIKE FRESH записа съвместен проект с бургаският изпълнител LIL` MAK

Световноизвестната рап-звезда Майк “Fresh” Джонсън, основател на групата “2-4 Family”, автори на платинения хит “Stay”, записа съвместно парче с бургаската надежда на хип-хопа LIL` MAK от лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N”. В интернационалната колаборация, кръстена от Майк “What U Know?” (К`во Знаеш?) взема участие и софийската перла на хип-хопа - рапърката Джия Ли. Членове на лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” са били няколко дни командировани в София, където Lil` Mak записва парчето. Музиката е дело изцяло на Mike Fresh, който е много доволен от работата си с бургазлий.

LIL` MAK, който освен изпълнител е и студент в БСУ, коментира: “Сега съм обещал на всички мой колежки да ги запозная с Майк Фреш, когато дойде в Бургас лятото”. Американският рапър в момента работи в България, нон-стоп е в студио и продуцира много от хитовете на родните ни звезди напъследък. Хитовете му с МИРО от “KariZma”, рапърът Устата и колаборациите му с Лияна и други фолк-изпълнителки, са само малка част от продукциите му, които виждаме непрекъснато на екрана. LIL` MAK направи предпремиера на новата песен “What U Know?” на благоворителния концерт за децата от дома “Ал. Г. Коджакафалията”, в който заедно с колегите си от лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” този Петък. Официално премиерата на проекта “What U Know?” ще бъде тази Сряда – 26.11.2008 от на голямото парти организирано от G.G.P. по случай рождения ден на изпълнителката The Angel от дамското рап-трио G.G.P. PUSSIES. Партито ще е в бургаския клуб АЛИБИ от 22.30 ч., с покани са много от българските рап-звезди, а на купона могат да бъдат видени всички артисти от “G.G.P”. Майк Фреш в момента работи с екипа на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” по компилация, като не е изключено да се заснеме и клип към проекта с Lil` Mak, съобщават от лейбъла.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |