В новините
 
25.11.2008 22:50   Новината е видяна 4097 пъти
"Водата на бебетата" получи признание и в Румъния

Институтът за майката и детето в северната ни съседка, проведе проучване за качествата на изворна вода DEVIN

Румънският Институт за майката и детето (IOMC) представи резултатите от извършеното през октомври 2008 г. специално клинично проучване за качествата на изворна вода DEVIN. Според него българската вода притежава всички необходимите качества, които я правят подходяща за приготвяне на храна за кърмачета. Така предимствата на изворна вода бяха признати и от румънските специалисти, които я определиха като Водата на бебетата. 

Проучването е извършено по стандартна методика, подготвена от специалистите на Института. То е проведено сред 29 напълно здрави деца, на възраст от 1 до 12 месеца. Същността му се изразява в храненето на децата за период от две седмици с мляко, за приготвянето на което е използвана изворна вода DEVIN, без тя да бъде преварявана. В началото и в края му са направени цялостни здравни изследвания на участващите бебета. Ежедневно са били наблюдавани жизнените им показатели, общото здравословно състояние, температурата и теглото им. 

Резултатите от проучването, потвърждават направените изследвания от немската лаборатория Фрезениус. Според заключенията и на двете институции изворна вода DEVIN е чиста вода с много слаба минерализация (82мг/л) и много ниско съдържание на натрий, който е само 5.4 мг/л. 

Уникалната комбинация от много ниско съдържание на минерали и флуор, много ниско ниво на натрий, контролирано качество и добив от екологично чист район, прави водата единствена по показателите си в България и особено подходяща за кърмачета. Тя може да бъде използвана както за приготвянето на тяхната храна, така и за пиене. Позволеният максимум за приготвяне на храната за кърмачета е натрий е 20 мг/л. при само 5.4мг/л изворна вода  DEVIN

Изворната вода DEVIN се добива от сърцето на Родопите планина – един от малкото изцяло запазени райони със съвършено чиста природа. Качеството на водата е неизменно свързана с чистотата на въздуха и земята, запазили се такива поради отсъствието в радиус от 50 км. на индустриални предприятия. Изворна вода DEVIN има чудесен вкус на безупречна чистота и е получила сертификата си за качество от Фрезениус Институт, който е най-авторитетния институт в Европа. Тя е преминала многобройни тестове, за идентификация на над 150 органични съставки, които могат да се появят в замърсените води. Нито една от тях не е открита в изворната вода на DEVIN.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |