В новините
 
28.11.2008 17:45   Новината е видяна 3671 пъти
Криста: „Влюбена съм в музиката”

Откритието на „Стерео стая” (лейбъла на Мария Илиева) сподели, че за първи път в у нас дебютиращ артист се появява по MTV с първия си сингъл. На въпроса на Василка дали наистина е реална конкуренция на останалите изпълнители по MTV катo Бритни Спиърс и Риана, Криста коментира, че е напълно възможно това да се случи в рамките на отделните чартове.

„Щастлива съм, защото е много трудно да се пробие с българска музика”, довери момичето с ангелски глас. Според нея българските изпълнители са изключително таланливи и заслужават подобно признание. Криста разкри, че с нея неуморно работят няколко екипа от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да е успешна като певица. Най-добрите текстописци и музиканти са се заели с дебютния албум на певицата, за чиято концепция се грижи нейния музикален продуцент B.O.Y.A.N. Оказва се, че дебютният сингъл на Криста, който се изкачи по челните класации на музикалните канали, е написан специално за нея от международния продуцентски екип „Симфоникс”. Затова освен българска версия „Това, което искаш” има и английски вариант (“Running”), чието видео съвсем скоро ще се завърти по родните телевизии.

Азис шеговито попита младата изпълнителка дали след като Мария Илиева е нейна учителка следващата стъпка в кариерата й не е дует с Графа. Всъщност Криста не изключва подобна възможност. Младото дарование довери, че няма време за личен живот, тъй като от изключителна важност за нея в момента е кариерата й. Тя се е отдала изцяло на работата си и не си позолява да се разсейва с мъже.

„Влюбена съм в музиката”, заяви за финал Криста и подари на своя домакин собственоръчно направени обеци. Докато изпълняваше парчето си пред зрителите в студиото, към нея танцувайки се присъедини Ралица от балет M-Dance, която заедно с Маргарита Будинова (хореограф на балета на Азис) участва и в самото видео на певицата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |