В новините
 
02.12.2008 16:28   Новината е видяна 6173 пъти
Мото клуб "Морски братя" откриха зимния сезон

Мотоциклетистите от мото клуб „Морски братя" за пореден път откриха „зимния" мото сезон в гр.Бургас с мото шествие по улиците на града. Над 50 мотоциклета се събраха в студеното неделно утро на 30-ти ноември, като за участие пристигнаха и гости от Варна, Несебър и Приморско. Перфектно построената мото колона, спазвайки всички правила за движение по пътищата, показа на водачите на четириколесни МПС-та в гр. Бургас, как мотоциклетистите могат да се придвижват организирано, културно и толерантно.

С откриването на мото сезона, бургаският мото клуб „Морски братя" отбеляза и своят втори рожден ден, с което затвърди позицията си като лидер на организираното мото движение в гр.Бургас. Основните цели на мото клуба са популяризиране на мотоциклетизма, мото туризма и мото движението като цяло, както и демонстриране предимствата на мотоциклета като средство за туризъм и борба с натоварения градски пътен трафик.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |