В новините
 
04.12.2008 18:31   Новината е видяна 4968 пъти
Гост във вечерното шоу на Азис на 4 декември ще бъде изоставената съпруга на палестинския лекар Ашраф – Оля

Оля ще разкаже, че след като през октомври съпругът й заминал за Холандия да празнува със семейството си Рамазан, е останал там. Обадил се по-късно и й съобщил, че няма да се връща в България, тъй като решил да работи в страната на лалетата.

На въпроса на Азис защо Солом Паси и Гергана Грънчарова са кумове на сватбата им, Оля ще отговори, че Ашраф държал много на Паси понеже до голяма степен е негова заслугата да получи българско гражданство. А с Грънчарова семейството на Мегова се познавало покрай една неприятна ситуация около брат й, който бил задържан с още няколко българи в Дубай.

Тя ще разкаже как се е запознала с Ашраф и какви трудности е срещнала по време на съвместния си живот с него. „Той е мюсюлманин и за съжаление в началото на нашата връзка не прояви своите фанатични разбирания, но се държеше като абсолютен мюсюлманин вкъщи”, ще сподели разочарованата съпруга. Палестинският лекар й забранявал да работи и да се среща с колеги и приятели. Преди за замине за Холандия той работил 20 дни в един магазин, но според Оля това било някакъв вид показност. Той отказал доста предложения за работа, защото просто не му се работело.

„Според мен явно съм била средство за него, за да получи някакви облаги от държавата”, коментира Оля, ненамирайки обяснение за неговото поведение. Според Оля Мегова някой е посъветвал Ашраф да се ожени. „Той непрекъснато правеше сцени, за да могат хората да го съжаляват и да му дават, мен ме е било срам с интервютата му по вестниците, коло е зле и колко изнемогва едва ли не!”, сподели съпругата на завърналия се от Либия с нашите медици палестински доктор.

Оля сподели, че го помолила да си дойде в България, за да се разберат, тъй като подобни житейски проблеми не се решават по телефона. Тя довери, също така, че е подала молба за развод на 19 ноември т.г. и се страхува за детето си, тъй като в един от разговорите си с Ашраф, той заявил, че ще се върне, за да вземе сина си.

По време на гостуването на Оля в студиото на Азис екипът на шоуто осъществи жива връзка с Ашраф ал Хаджудж директно от Холандия. Той разказа, че е заминал, за да подпише договор за своята книга, но не е успял. Лекарят не пропусна да изрази възмущението си към своята съпруга, че коментира личните си проблеми по телевизията. “Обичам те, Оля, обичам и детето”, каза Ашраф в присъствието на Василка.

„Учудвам се на наглостта му, приказките съм ги чувала и не му вярвам отдвана. Хората, които честом казват „обичам те” явно не го мислят. Не се чувствам изоставена, а се чувсвам освободена. Правих компромиси и в резултат получих неговото бягство”, сподели пред камерите жената на Ал Хаджудж.

„Ще се прибера ако тя ми даде възможност да се върна при семейството си, дойдох тук да търся нещо по-добро за моето семейство”, заяви доктор Ашраф в отговор на питане на Васко ще се върне ли в България.

За финал Азис показа на бащата по скайп неговия син Раян, когото не е виждал повече от два месеца.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |