В новините
 
08.12.2008 19:53   Новината е видяна 4232 пъти
Венелина Гочева - гост тази вечер в шоуто на Азис

Главната редакторка на всекидневника с най-голям тираж ще подари на водещия шаран по повод новия дизайн на вестника, който стартира на връх Никулден. „Журналистиката е женска професия”, ще заяви Венелина Гочева, макар и в „24 часа” да работят еднакъв брой мъже и жени.

Гочева ще разкаже как се определят новините за първа страница в нейното издание и ще се похвали с отличния криминален отдел на „24 часа”. Тя ще изрази възмущението си за окаяното състояние на съдебната система и за това, че журналистите са много по-информирани от полицията в нашата държава.

„Телевизиите преповтарят вестниците в България”, категорична е главната редакторка относно генерирането на новини у нас. Според нея ексклузивната новина е въпрос на късмет и контакти. Венелина Гочева ще довери, че въпреки големия риск на професията не ползва услугите на охрана. „Разбира се, че ме подслушват”, ще сподели журналистката и ще заяви, че ако някой от нейните репортери работи като служителите в ДАНС, би го уволнила. „Вбесява ме, когато някой от моите колеги си изключи телефона”, ще сподели главната редакторка и ще обясни, че тя никога не си позволява този лукс. 

„Моите двама мъже вкъщи ме приземяват с ирония”, откровено ще разкаже Венелина Гочева и ще уточни, че в дома си излиза от ролята на главен редактор и е обикновена съпруга и майка.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |