В новините
 
12.12.2008 15:37   Новината е видяна 4789 пъти
Бони и новият й приятел Милен планират сватба и мъжка рожба

На 12 декември, петък, заедо с Катето и Васко в студито на „Вечерното шоу на Азис” своя рожден ден ще отпразнува певицата Бони. Водещият ще подари на гласовитата си приятелка торта и поетични рими, вдъхновени от красотата на попфолк дивата. Той ще впечатли своята гостенка с рецитаторските си умения:
Обичам я Бонка, обичам я лудо,
че Бонка прилича на някакво чудо!
Обичам я Бонка със нейните фокуси –
грима да оправя, червилото, кока си....
Обичам да легна на нейната цица,
обичам и боб да ми сготви в паница...

Прекрасна и обаятелна, рожденичката ще седне на дивана на Василка, облечена в елегантна черна рокля, и ще признае, че е щастлива и влюбена. „Не отричам, имам си приятел, казва се Милен”, ще се изповяда талантливата изпълнителка. „Не обичам да говоря за личния си живот, но се чувствам добре и съм щастлива”, каза още тя на снимките на шоуто вчера вечер. С новия си приятел Бони се запознала случайно преди три месеца в дома на близка обща приятелка. Веднага щом го видяла усетила някаква химия, а самият той я харесвал много преди да се срещнат. На въпроса на Азис дали Милен не е по-малък от нея, певицата възкликна: „Има ли значение на колко години е, в леглото всички сме равни”. Оказва се, че любимият на попфолк фурията е доста романтичен, водел я често в Рилския манастир и на разходки сред природата. Бони сподели, че родителите й вече знаели за Милен, както и неговите за нея. И въпреки, че той е българин, семейството му я приели много добре. Дъщеричката й Михаела също го харесвала. „Говорили сме си за сватба и за дете – момченце”, довери знойната изпълнителка. „Чувствам се щастлива”, няколко пъти заяви Бони.

Относно преместването си в „Пайнер” тя сподели, че не се чувства нов изпълнител, а по-скоро се е завърнала в компанията, откъдето е започнала кариерата й.

„Не съм се отказала от киното, чакам следващата покана”,  обясни певицата с ромски произход, която изигра виртуозно ролята на Дона във филма на Милена Андонова „Маймуни през зимата”. Заедно с Васко те ще направят няколко ромски скеча, показвайки завидни актьорски умения. А Катето ще получи уроци по кючек от двамата си цветнокожи приятели.

„Важни са външнитя вид и душата”, обясни Бони в отговор на един от въпросите в играта „20 лева за 20 секунди” – какво забелязва първо в един мъж.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |