В новините
 
18.12.2008 18:50   Новината е видяна 6170 пъти
Любиша Самарджич си партнира с Ники Урумов в "Царете на комедията"

Бляскаво съзвездие от популярни и обичани актьори ще изгрее в Новогодишната нощ по Нова телевизия. Едни от най-добрите ни комици и музикални изпълнители ще се съберат на една сцена за телевизионното комедийно шоу „Царете на комедията”. Шоуто е част от Новогодишната програма на „Нова ТВ”, продуцира се от „Чучков brothers studio” и ще се излъчи на 31 декември от 20:30 до 22:30 часа.

“Царете на комедията” е предаване, което следва модела на stand-up comedy шоуто, в превод на турски „диван-чапраз-хилеш”, където сам актьор на сцена разказва динамично навързани една след друга забавни истории, кратки шеги или смешни изречения. Водещ на шоуто ще бъде Филип Аврамов-Фицата, който освен това ще играе и ролята на ПР на звездите и ПР на годината. Забавни комедийни монолози, небивало смешни скечовете и актулни рубрики ще се редуват в празничната нощ.

Актьорът Владимир Каранфилов – Въргала в смешен монолог ще анализира финансовата криса и ще търси изход от нея. „Намерил съм лек, като е криза - купуваме си яхти”, категоричен е финансовият експерт. Той ще жунглира три роли едновременно в един от скечовете в шоуто – ще бъде дете, което пазарува пиратки в магазин, продавач в магазина и бащата мюсюлманин на детето.

Христо Мутафчиев е новият треньор на националния ни отбор по футбол,. Мутата има амбицозната идея да  класира отбора на Европейското, Олимпиадата и на „Евровизия”.  Неговата печаливша стратегия е да направи Нешка Робева помощник-треньор, „щото тия грации имат нужда от твърда ръка”; треньор на вратарите - Евгени Минчев, за да ги научи на системата „дупе дава, гол не дава”; масажист - фолкдивата Галена.

В потайностите на недостроеното метро група изтрещели японци се опитват да пийнат по едно, а българинът-бригадир Чочо Попйорданов непрестанно вдига Новогодишни наздравици. Те кимат разбиращо и издават одобрителни японски звуци, възпитано изслушват досадния бригадир.

Дядо Коледа – Николай Урумов и Снежанка- Карла Рахал имат общ бизнес и интимна връзка. Тя изкочила от торта, той паднал от комин, сблъскали се съдбовно и безвъзвратно се родила любовта. Снежанка Георгиева Атанасова подозира Дядо Коледа в изневяра. Тя възлага на детективите и ирландските сетери на самия Христо Запрянов да уловят нейния бизнес партньор в изневяра. В крайна сметка се оказва, че Дядо Коледа кръшка на Снежанка с градинско джужде. Следователскияt екип й предоставя доказателствата от разследането, докато тя е в хотелска стая, в обятията на двама мъже.

В Новогодишното комедийно шоу по „Нова” Жорж Ганчев, Тити Папазов и Любен Дилов-Син ще коментират кои са царете на комедията в България.

Велко Кънев в монолог ще нищи резултатите от влизането ни в Евросъюза, търсейки вредите и ползите от членството ни, в Новогодишна равносметка

Големият сръбски комик Любиша Самарджич, който в момента е у нас специално за снимките на шоуто, ще играе себе си в „Царете на комедията”. Пътувайки към студиото на Нова ТВ, за да вземе участие е празничната програма, той попада в клопката на „бакшиша” Николай Урумов, решен на всяка цена да „изтараши” сърбина.

Сред вип гостите в публиката на 31-ви декември ще бъдат Орлин Горанов, Диана Любенова, „Мис България”- Гергана Кочанова, певецът Крум, Аксиния, Даниела Арнаут, Дим Дуков и други

По време на самото шоу и в неговия финал са предвидени няколко музикални изпълнения в традицията на всички комедийни предавания. В новогодишната нощ по Нова ТВ зрителите ще имат възможността да видят Влади Ампов-Графа, Цецо Елвиса (който ще се включи пряко от Мемфис, щата Калифорния), Дони и Нети, „Трамвай#5”. Легендата на сръбското кино Любиша Самарджич ще изпълни култовата песен от филма „Горещ вятър”.

В „Царете на комедията” по „Нова ТВ” Боби Турбонеудобния ще блесне със собствена рубрика „Неудобният”, където ще задава неудобни актуални въпроси на Стефан Софиянски, Николай Свинаров, Милен Велчев и други родни политици.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |