В новините
 
22.12.2008 16:41   Новината е видяна 4075 пъти
“Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” с трогателна балада за семейните ценности

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, екипа на лейбъла “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” избра да зарадва феновете си с баладата „Имаш Мен”. „Заобиколени от ежедневните проблеми, стрес и улисани в работата си, много от нас често забравяме за най-близките си” – коментира S.T.A.M.B.E.T.O, чието дело е текста на песента. В лириките си едни от най-известните „лоши момчета” на българския рап проповядват уважение към родителите, приятелите и близките.

Под формата на рими за записани спомените за отминали години и стари приятели, за любовта, която всеки получава от семейството си и за любимия човек, които понякога е много далеч от нас. Преди празниците изпълнителите искат да призоват всички свои почитатели да обърнат внимание на хората около тях и никога да не забравят кой им е помагал в най-трудните моменти от живота. Нежния глас на младата бургаска певица Гери озвучава красиво сериозните речетативи на рапърите. Авторската музика към „Имаш Мен” е дело на родния beatmaker XTAZY, който върху нотите също рапира кратка история за своете семейство, което много му липсва.

Триседмичната подготовка в студио на мащабния проект е дала трогателен резултат, изпълнителите получават непрекъснато sms-и от развълнувани свои фенки и в резултат на това баладата е включена в програмата на всичките предстоящи участия.

На Коледа всеки един от изпълнителите на лейбъла ще бъде с близките си, а Нова Година близо 30-те члена на организацията ще посрещант събрани заедно на специално парти. Още в първите януарски дни на 2009 те започват снимки по новия си клип, режисиран специално за MTV и успоредно с това работят по второ DVD.

От щаба на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” призовават всички да изкарат Коледа и Нова Година със семейството и любимите си хора и нека да бъдат по-добри към свойте близки.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |