В новините
 
22.12.2008 22:17   Новината е видяна 5408 пъти
Възпитаниците на детска градина “Раковина” поздравиха Директора на Областна дирекция на МВР Бургас - главен инспектор Васил Едрев

 С много усмивки и пожелания за весели зимни празници възпитаниците на детска градина “Раковина” поздравиха Директорът на Областна  дирекция на МВР Бургас - главен инспектор Васил Едрев. Нетипично символичен домакин на празненството бяха самите коледарчета, а гост в детска градина Полицай № 1 на Бургас. Най-малката шампионка по художествена гимнастика в крайморския град - 5 годишната Надежда Георгиева, спечелила втория си по ред златен медал ден преди коледното тържество, се превъплати в ролята на стопанката на дома, която с хляб и сол посрещна гостуващия Васил Едрев. Детското тържество, изпъстрено с традиционните пожелания за здраве, късмет и берекет, бе закрито с молитва за спокойствие и благоденствие за всички в България.

      Децата от детска градина “Раковина” са дългогодишни приятели на полицейските служители от Областната дирекция, припомни Директорката на обединеното заведение - г-жа Владка Димитрова. С тях неколкократно са провеждани превантивните занимания “Полицай в класната стая”, “Безопасно на улицата, в къщи и при игра”, както и “Живот без агресия”.

      Петгодишните малчугани от детската градина дадоха преди броени месеци старт на кампанията «Спри! Спаси човешки живот», организирана от фирма «Екон» - производител на боите «Пастело». За целта пешеходните пътеки около детските градини и училищата в центъра на Бургас бяха боядисани с нова пътна маркировка. Акцията бе организирана съвместно с община Бургас и КАТ-Бургас, като кампанията целеше повишавене на сигурността на пътя и насочване вниманието на участниците в движението - шофьори и пешеходци, към необходимостта от спазването й.
В популяризирането на акцията се включиха кметът Димитър Николов, заместник-кметът по строителство Костадин Марков и Директорът на Областна  дирекция на МВР Бургас - главен инспектор Васил Едрев.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |