В новините
 
27.12.2008 12:47   Новината е видяна 6360 пъти
СТУДЕНТЪТ С НАЙ-ИЗБУШЕНАТА ФИЗИОНОМИЯ

НАД 600 В БИТКА ЗА ТИТЛАТА „СТУДЕНТЪТ С НАЙ-ИЗБУШЕНАТА ФИЗИОНОМИЯ”
     На 19 декември, в Югозападния университет в Благоевград, приключи акцията на NESCAFE 3in1 по откриване на студента с най-шантава физиономия. Над 600 студенти от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Свищов, Велико Търново, Габрово и Благоевград, се осмелиха да се снимат с чифт изкуствени уши, за да се борят за титлата «Студентът с най-избУШЕната физиономия». Снимките, със студенти, приличащи на наушни ръководители или сплескан мушмул, са публикувани на www.nescafe.bg, където всеки един фен на напитката, може да даде вота си за своя фаворит. Гласуването продължава до 3 януари 2009 г. До 17 януари 2009 г. ще бъдат излъчени победителят и двамата му подгласници.

     Притежателят на най-щурата физиономия, събрала най-много гласове, ще бъде възнаграден с неушаквано добра награда от Olympus – диктофон WS – 331 M. Класиралите се на второ и трето място няма да бъдат пренебрегнати. Двамата подгласници също ще получат награди от Olympus и NESCAFE 3in1.

     В продължение на месец, екипите на NESCAFE 3in1 пътуваха из страната с две задачи. Първата от тях беше да дадат възможност на студентите да изразят себе си по неушаквано добър начин. За целта им бяха предоставени чифт изкуствени уши. Втората - да стимулират мисловната дейност на студентите с чаша от горещата напитка. Научно доказано е, че приема на умерено количество кофеин увеличава бодростта, стимулира мозъчната дейност и подобрява концентрацията при извършването на различни задачи, които изискват специално внимание и логическо мислене.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |