В новините
 
10.01.2009 17:52   Новината е видяна 4614 пъти
23 автомобила опесъчават днес пътищата в Бургас

19 специализирани коли за опесъчаване и лугиране на „Титан” и 4 на общинска фирма БКС работят днес /9 януари/ по бургасикте улици. Обезпечено е нормалното движение по всички маршрути на обществения транспорт в града.

При обходите си тази сутрин общинските инспектори от дирекция УКОРС /”Управление при кризи, обществен ред и сигурност”/ установиха затруднено движение в отделни райони на Бургас. Имало е заледени участъци в к-с „Меден рудник” - по маршрута на автобус № 211, на околовръстното шосе, ул. „Тодор Грудов”, „Преображенска” и „Тракиец”. На места заледявания е имало в Централна градска част - ул. „Сан Стефано”, „Демокрация”, „Константин Величков”, „Вардар”, в к-сите „Лазур” и „Изгрев”. Всички изброени локации са били обработвани снощи /8 януари/, но заради ниските температури сутринта е имало доста заледени участъци. Всички опасни отсечки са обработени повторно и след 10.00 часа оплаквания и сигнали за инциденти не са постъпвали при дежурните в Община Бургас. От 19.00 часа на 8 януари до 07.00 часа на 9 януари бургаските улици са обработени с 55 тона луга, 50 тона сол и 49 тона пясък, казаха от фирма „Титан”. За селищната система и кварталите единствени проблемни участъци са били пътят до м.с. Черно море, с. Рудник, кв. Лозово и част от пътя до Долно Езерово. Те са обработени от дружество „Бургас 2008”. Обърнато е сериозно внимание на дружеството за опесъчаване и лугиране на надлеза при Крайморие, пътя към Сарафово, надлеза на Сарафово и надлеза на Каблешково.

В добро състояние тази сутрин са били надлезите „Владимир Павлов” и „Черноморец”, както и подходите към МБАЛ - Бургас и Центъра за спешна медицинска помощ.

Дежурните в Община Бургас съобщиха, че снощи е имало авария на трафопост в к-с „Лазур”. След получаване на сигнала те веднага са се свързали с EVN и повредата е била отстранена бързо.

Утре /10 януари/ сутринта отново се очакват много ниски температури. Шофьорите трябва да карат внимателно, а гражданите да не излизат от домовете си, ако не им се налага.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |