В новините
 
12.01.2009 16:05   Новината е видяна 4209 пъти
Ръководството на НАПИ заминава за Брюксел, за да води разговори за АМ "Тракия"

На 12 януари изпълнителният директор на Национална агенция "Пътна инфраструктура" инж. Янко Янков и председателят на Надзорния съвет на НАПИ Иван Атанасов ще направят посещение и ще проведат срещи с представители на Европейската комисия в Брюксел.

Посещението им е във връзка с писмо на Главна дирекция "Вътрешен пазар и услуги" на ЕК. В него се поставят искания да не се подписват договори по процедурите за избор на изпълнител на строителството на Лот 2 и Лот 3 на АМ "Тракия". В писмото си ЕК настоява да не се преприемат каквито и да било други действия, свързани с процедурите, които биха поставили Комисията пред свършен факт.

НАПИ напомня, че с цел да се избегнат усложнения, дължащи се на възможни нарушения в бъдещата процедура, на 30 декември инж. Янко Янков подписа решение за временно спиране работата на комисиите. Ръководството на НАПИ разчита, че на посещението си в Брюксел ще получи информация от Европейската комисия за окончателното й становище и във връзка с официално изпратения от НАПИ писмен отговор.

Източник: Национална агенция "Пътна инфраструктура"





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |