В новините
 
26.01.2009 18:36   Новината е видяна 5842 пъти
Община Бургас ще осигури допълнително гориво за жандармерията

С гориво за 25 000 лв. Община Бургас ще подпомогне работата на регионалното жандармерийско подразделение през 2009 г. Средствата ще бъдат заложени в новата й капиталова програма.

Бургаските жандармеристи ще оказват съдействие на полицейските служби и общинска полиция в охраната на обществения ред през летните месеци. Те ще патрулират в райони с регистрирани голям брой нападения и нарушения на обществения ред - например територията на Приморски парк.

Междувременно бе изпратено писмо до вътрешния министър Михаил Миков с искане за финансова подкрепа при изграждането на система за видеонаблюдение в Бургас. Общината ще заложи собствени средства в размер 400 000 лв. за реализиране на проекта, но те няма да са достатъчни за цялостното му изпълнение. Бургас се надява да получи адекватна помощ от държавата, каквато се оказва при изграждането на системите за видеонаблюдение в София и Варна.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |