В новините
 
04.02.2009 19:45   Новината е видяна 4647 пъти
За две години и половина Практикер регистрира 50 000 лоялни клиента

В най-новия магазин от веригата - Стара Загора - бе регистриран 50 хилядният лоялен клиент на Практикер. 

Г-н Савас Христос Теохаридис стана член на програмата на 30 януари 2009 година, след като пазарува в магазин Практикер в Стара Загора. Г-н Теохаридис получи синя карта, която ще му даде възможност да се възползва от специални месечни предложения, както и от отстъпка от 3 % във ваучери при събран оборот от 3 000 лв. На официална церемония в магазина във вторник, 3 февруари 2009, г-н Теохаридис получи и специален подарък от Практикер – стилна декоративна лампа. 

Програмата за лоялни клиенти на Практикер съществува от 2 години и половина. Нейната цел е да дава възможност на клиентите, които често пазаруват в магазините ни, да получават специални условия и бонуси, които се определят от оборотите, генерирани от даден клиент. 

В програмата са обособени три вида карти – синя, сребърна и златна. Мотото на програмата е „Пазаруваш повече, печелиш повече”, което синтезира градацията в ползите за клиентите от различните видове карти. Синята карта дава на клиентите ни 3% отстъпка под формата на ваучери след събиране на оборот за отстъпка от 3000 лв.  Притежателите на сребърна карта достигат до 5% отстъпка при оборот за отстъпка от 5000 лв., а златната карта дава възможност за отстъпка от 10%.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |