В новините
 
16.02.2009 19:47   Новината е видяна 6518 пъти
Port Of Bourgas – микстейпа на Добри Момчета

Жанрът “рап” отново набира скорост в България, след няколко години затишие. След като отвъд океана стана традиция изпълнителите да вадят микстейпове (едни безплатно други за символични суми) преди албумите си, вече и на родна земя виждаме подобен PR подход. Преди два месеца бургаската продуцентска компания HGF Entertainment изкара за безплатно теглене микстейп на един от изпълнителите си Hoodini, който с първия си сингъл “По Цял Ден” намери място и в ремикс за микстейпа на американския изпълнител Freestyle, протеже на Jay-Z. 
Днес от същата компания представят микстейпа на Добри Момчета със заглавие “Port Of Bourgas”. Момчетата, които нашумяха с хитовете си “Не Си От Тук”, “Още Шум”, “Ние Сме HGF” и “Gangsta Party” сега излизат с 15 трака, сред които и гореспоменатите сингли. Голям интерес представлява факта, че микстейпът включва и ремикс на Gangsta Party с американските рапъри The Individuals, известни с песните си от спечелилия “Златен Глобус” американски сериал “Weeds”. От HGF Entertainment споделят, че колаборации с известни американски изпълнители тепъра предстоят.
”Port Of Bourgas”, което в превод е чисто и просто “Пристанище Бургас” е прелюдия към задаващия се албум на Добри Момчета, озаглавен “33”, който е насрочен за 30 май 2009 г. 
Заедно с микстейпа излиза и видео към песента “Още Шум” и това е третото видео на бургаските рапъри, след успеха на “Не Си От Тук” и “Ние Сме HGF”. 
”Port Of Bourgas” може да бъде изтеглен от www.hoodgfam.com или www.hoodgfam.blogspot.com




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |