В новините
 
24.02.2009 14:21   Новината е видяна 3769 пъти
Мутри вървят преди хората на Мургина в Бургас

В резултат на специализирана полицейска операция, проведена от служители на сектор “Борба с организираната престъпност” към Областна дирекция на МВР - Бургас, на 20.02.т.г. в района на ул. “Пиротска” Бургас, са задържани : 36 год. Георги Генчев и 31 год. Илиян Стоянов, и двамата от Бургас. 
Същите са обвинени по чл. 321 А и 213 А от Наказателния кодекс : “за създаването и участие в организирана престъпна група, занимаваща се със сключване на сделки и извличане на облага, чрез внушение на страх и използване на сила, изнудване и нанасяне на телесни повреди, увреждане и унищожаване на имущество, отдаване на пари назаем срещу нерегламентиран процент лихва / т.е. лихварство”. Установено е, че двамата мъже, в съучастие с други лица са отдавали парични суми срещу месечен лихвен процент от 10 до 30 %. 
Към групата са принадлежали още двама криминално проявени мъже, които се издирват от служителите на сектор “Борба с организираната престъпност” към Областна дирекция на МВР - Бургас. 
Към момента състав на Окръжен съд - Бургас разглежда мерките за неотклонение на задържаните 36 год. Георги Генчев и 31 год. Илиян Стоянов. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |