В новините
 
24.02.2009 17:15   Новината е видяна 5250 пъти
Пускат билети с намаление за LORDI за деца под 16 години

От днес тръгват в продажба специални билети с намаление за ученици под 16 години за шоуто на LORDI на 6 март в зала Христо Ботев. Тяхната цена е 20 лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и НДК. Деца на височина до 120 см ще бъдат допускани безплатно до концерта, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител. 

Редовната цена за концерта, в който участие ще вземе още шведската хард-рок сензация Fatal Smile, все още е 35 лв до края на месец февруари, след което става 40 лв, а в деня на концерта – 45 лв.

През това време стана ясно, че партито с маски, посветено на LORDI, което ще се състои утре от 19 ч. в клуб „Маската“ в Студентски град, ще бъде открито от водещия на предаването „Бруталика“ по радио Z-Rock Стоян Цонев - специален гост на събитието.

Организаторите от АРТ БГ напомнят на феновете на рок музиката да се маскират, тъй като най-оригиналните костюми ще бъдат възнаградени с билети за концерта на LORDI и други интересни награди. За тези, които не успеят да се дегизират навреме, на входа на заведението ще се раздават маски.

В чудовищната сряда вечер в „Маската“ ще звучат  парчета на LORDI и други маскирани групи като KISS и Slipknot, както и хард рок и хеви метъл легенди като Motley Crue, W.A.S.P., AC/DC, Motorhead ,Twisted Sister, Helloween, Blind Guardian и тематично свързаните заради пироефектите си Rammstein и много други.

Атмосферата ще допълват рок клипове, излъчвани на специален мултимедиен екран, а входът ще бъде свободен.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |