В новините
 
27.02.2009 21:38   Новината е видяна 4815 пъти
Societe Generale Експресбанк подпомага изграждането на многопрофилна болница в гр. Бургас
Societe Generale Експресбанк предостави финансиране за изграждане на нова модерна болница в с. Ветрен, предградие на гр. Бургас. Болницата е продължение и разширение на дейността на Медински Център Света София, който близо 8 години предоставя първокласни здравни услуги на жителите в гр. Бургас и в региона. Собствениците на клиниката, д-р Хюсеин Абумелих и г-н Семир Абумелих, почетен гражданин на гр. Бургас, ще развият дейността в посока на разширяване на предлаганите здравни услуги като вид и качество.
В новата болница ще бъде изградено гинекологично и хирургическо отделение както и ще се предлага обслужване по всички клинични пътеки на НЗОК. Тя ще бъде ситуирана в с. Ветрен, където пациентите ще имат достъп и до минералните извори в този район. Болницата ще бъде изградена на 5 етажа и нейният капацитет ще е от 100 легла. Тя ще разполага и с ново, модерно оборудване и обзавеждане.
Общата стойност на инвестицията е над 2,2 млн. лв. като проектът е подкрепен от Societe Generale Екпресбанк, клон Бургас. Банката предостави дългосрочно финансиране за изграждане на болницата, която предстои да бъде официално открита през май тази година. 
В тази връзка г-н Правдомир Тодоров, Директор на клон Бургас в Societe Generale Екпресбанк заяви:
„За Societe Generale Екпресбанк, това е типичен пример за проекти, които се стремим да подкрепяме в цялата страна. Ние разбираме важността на този сектор за населението и в същото време освен като партньор, банката утвърждава и политиката си на социално ангажирана в българското общество институция. През последните две години Societe Generale Екпресбанк многократно подкрепи проекти в областта на здравеопазването в различни региони, осъзнавайки приоритетността на този отрасъл за качеството на живот на населението.»
Г-н Семир Абумелих – собственик на новата болница в с. Ветрен споделя:
„Радваме се, че тъкмо Societe Generale Екпресбанк подкрепя нашата инициатива. Най-напред, искам да споделя, че без партнъортсвото с банката, нямаше да успеем да завършим сградата, така както е предвидено – през май, тази година. Радваме се и, че ценностите на Societe Generale Експресбанк и на нейните служители, съпадат с нашите и по този начин можем взаймно в дългосрочен план да бъдем в полза на жителите в гр. Бургас и в региона”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |