В новините
 
07.03.2009 12:14   Новината е видяна 4631 пъти
Общинският съвет на БСП – Бургас e взел решение за издигане кандидатурата на Сергей Станишев за водач на листата за депутати от Бургаска област

БСП в Бургас вади тежката артилерия. Очакват се покани за водачи на други листи. Според добре запознати подходящи са Йордан Цонев, Волен Сидеров, Лили Иванова, Йоан Костадинов.
С пълно единодушие на вчерашното си заседание  Общинският съвет на БСП – Бургас взе решение за издигане кандидатурата на Сергей Станишев за водач на листата за депутати от Бургаска област. Социалистите ще настояват пред Националния съвет на партията именно премиерът да  заеме първото място, тъй като досега водач на листата в морския град е бил лидерът на партията. При невъзможност от негова страна първи да бъде Стефан Данаилов. И  двамата са достатъчно популярни  и уважавани личности , които със своя авторитет могат да бъдат гарант за изборната победа на БСП в Бургаски многомандатен избирателен район.

Социалистите  ще настояват още Националният съвет на БСП да определи 2-то място в избирателната листа да бъде заето от  член на Общинския съвет на БСП - Бургас. Ние очакваме нашето предложение да бъде  прието единодушно, както от всички общински съвети в областта, така и от Областния Съвет, заявиха червените.

Предложенията  на бургаските социалисти  ще бъдат  внесени за разглеждане на Изпълнителното бюро на БСП, което трябва да го одобри и да го внесе в Нациoналния съвет.

До 10 април трябва да приключи провеждането на всички районни заседания, които да излъчат свои кандидати за депутати. Подреждането на листата ще стане на 11 април.
Автор : Teoдора Георгиева
http://www.bspbourgas.org/

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |