В новините
 
07.03.2009 12:36   Новината е видяна 5758 пъти
ЛИЛИ ИВАНОВА В „ЕМИГРАНТИ”

При една съвсем случайна среща в Монтрьо Мартин Карбовски се запозна с Емилия de Vevey – една българка, живееща от години в Швейцария. Емилия покани екипа на „Емигранти” в една от двете си къщи на самия бряга на Женевското езеро.


Емилия е от стара софийска фамилия. Емигрирала е преди ‘89 година и не се е връщала в България от 1992 г., когато майка и умира. Спомените й за България са избледнели. Единственият й ярък спомен е Лили Иванова, с която младостта й я сблъсква в прословутия апартамент на ул. „Оборище”, когато примата все още е женена за Янчо Таков. Емилия все още пази автографите си от Лили.


Историята на живота си Емилия определя като „красива” – след развода с първия си съпруг – българин - заедно с невръстния си син заминава от България с твърдото намерение да се омъжи повторно – този път за чужденец. И успява – на два пъти! Вторият й съпруг е швейцарец, когото среща съвсем случайно на улицата и се омъжва за него едва след месец. Живеят заедно три години до смъртта му. Сега Емилия е щастливо омъжена за седем години по-младия от нея банкер Доминик, живее в прекрасна къща на брега на Женевското езеро, притежава още една къща в съседство и е много доволна от живота си. Обича България, но не иска синът й да се ожени за българка, защото изграденият образ на българката в Швейцария е един-единствен - еротична танцьорка в стриптийз бар, а разликата между момичетата в България и Швейцария според нея е, че „швейцарките знаят какво искат – нищо че са грозни”.


Емилия покани Лили Иванова да гостува в дома й на брега на Женевското езеро. Единственото условие, което тя постави е Лили да й занесе като подарък от България зелева чорба. „Това за мен е един доста скъп комплимент!” – коментира изненадващото послание примата и обеща да й отиде на гости.


„Емигранти”, събота, 7 март 2009 година, 18:00 часа,

Нова телевизия

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |