В новините
 
12.03.2009 15:42   Новината е видяна 5879 пъти
Броени дни до концерта - ОПЕРАЦИЯ ASIA по Z-Rock

Рок радиото на България – Z-Rock e подготвило уникален подарък за слушателите си, по повод първия концерт в България на легендарните ASIA, на 22 март.

И тъй като обратното броене до концерта вече започна - както обичаме да казваме – слушай и спечели! 


Две убийствени китари, лично подписани от членовете на Asia - една електрическа и една акустична с активна електроника, ще бъдат подарени на двама щастливи фенове!


Условието на играта е, да се познае специален китарен риф от известно парче на ASIA, който е записан в два варианта – жица и акустичен /подробности на: www.z-rockbg.com/ и предположението се изпрати като SMS, с кратък номер: 2250 с начална дума IGRA. 


Победителите ще бъдат определени на живо в студиото на Z-Rock на 24 март.


Операция Asia ще донесе на слушателите канонада от награди: всеки ден по 1 билет за концерта и ВНИМАНИЕ – петима ще имат възможността да се срещнат на живо с легендите!


ASIA пристигат в България за първи концерт у нас на 22 март 2009 година в зала 1 на НДК.В дъното на организацията са: Болкан Ентертейнмент и радио Z-Rock.
В София ще видим и чуем ASIA в оригиналния им състав: Джон Уетън (роден на 12 юни 1949)– вокали, бас, китари – от късните 1960 е член на прогресив рок банди като Mogul Thrash, Family, King Crimson, Roxy Music(Bryan Ferry band), Uriah Heep, UK и Wishbone Ash; Джоф Даунс (роден на 25 август 1952) – кийборд – свирил с групите Yes и The Buggles; Стивън Джеймс Хауи ( роден на 8 април 1947) – китари – свирил с прогресив иконите Yes, като идва на мястото на Питър Банкс през 1970, както и с The Syndicats, Bodast, Tomorrow, плюс има и над 10 солови албума; Карл Палмър ( роден на 20 март 1950) – барабани, перкусии – един от най-уважаваните и влиятелни рок барабанисти за всички времена, ветеран от банди като Crazy World of Arthur Brown, Atomic Rooster, Emerson, Lake & Palmer. Работил е също и с Майк Олдфийлд.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |