В новините
 
14.03.2009 11:40   Новината е видяна 4528 пъти
6 сцени и къмпинг за публиката на SPIRIT of Burgas 2009

Второто издание на SPIRIT of Burgas (номиниран за най-добър музикален фестивал в Европа за 2008 година от Британските фестивални награди и Европейската фестивална асоциация) ще се проведе на 14, 15 и 16 август 2009 г. Мястото е същото - град Бургас, Централен плаж и прилежащата му част от Морската градина.

Тази година фестивалът ще предложи на своите фенове 6 сцени: главна, денс арена, 3 концертни и диджей сцена. Новост ще бъде обособяването на специален къмпинг, само за публиката на SPIRIT of Burgas. Така гостите на града ще имат възможност не само да задоволят глада си за хубава музика, но и да разгледат Бургас, за да се възползват от летните изкушения, които предлага.

И тази година фестивалът ще предложи богата и разнообразна програма. Скоро ще бъдат обявени имената на основните групи и артисти, които ще участват в SPIRIT of Burgas, както и всякакви интересни новини и изненади, свързани с второто му издание.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |