В новините
 
16.03.2009 11:11   Новината е видяна 5109 пъти
Станишев: Няма откъде да вземем пари за увеличаване заплатите на полицаите

“В условията на икономическата криза в света, няма откъде да вземем 50 % увеличение на заплатите на полицаите, защото България е отворена икономика”, каза в Созопол министър-председателят Сергей Станишев по повод днешния пореден протест на служителите в системата на МВР.

Станишев допълни, че през последната година министърът на вътрешните работи е направил всичко възможно изпреварващо да увеличи заплащането на полицаите, особено за тези, които работят на терен и в големите градове, където криминогенната обстановка е най-сложна.

„Не е имало друга година, в която да е имало толкова масирано и голямо подобрение на материално-техническата инфраструктура на българската полиция. Близо 40 милиона лева са капиталовите разходи за нови сгради, нова техника и коли, и за подобряване условията на работа на полицаите”, допълни министър-председателят. Станишев коментира, че ако някой се опитва да използва реално съществуващи социални проблеми за политически цели, трябва да си носи отговорността. 

БургасИнфо





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |