В новините
 
16.03.2009 11:21   Новината е видяна 5477 пъти
Винария 2009, Международна изложба за лозарство и винарство

България е сред държавите с най-дълголетни традиции в областта на винарството. Тя е на почит в световния елит на този изтънчен бизнес, а ВИНАРИЯ е една от неговите най-представителни витрини. През нея минава пътят на успеха на стотици производители и търговци.

Винария 2009, Пловдивски панаир
18.03.2009
09:00
21.03.2009 16:00

Изложбата събира компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки. Тя е център за обмен на информация, иновации и технологии чрез множеството събития - конференции, семинари, презентации и срещи, включени в деловата програма.

ВИНАРИЯ дава уникални възможности за маркетингови проучвания и презентиране, тъй като осигурява директни срещи с клиенти, конкуренти и бизнес партньори.

Хиляди производители, търговци и ценители на вина и високоалкохолни напитки от над 30 държави идват всяка година на ВИНАРИЯ да правят бизнес или да се насладят на уникални продукти. Впечатляващият дизайн на щандовете и експозициите създава неповторима атмосфера, превръща изложбата в празник.

Най-престижният конкурс, на който се оценяват българските вина и спиртни напитки, са Националните дегустации, организирани от Националната лозаро-винарска камара по време на Фестивала на виното в рамките на ВИНАРИЯ.

На традиционния бал "ВИНО И ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ВИНО" се връчват отличията на Международен панаир - Пловдив "Златен ритон", дипломите "Почетен" и "Вино на годината"; златни, сребърни и бронзови медали.

Съорганизатор:
Национална лозаро-винарска камара





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |