В новините
 
16.03.2009 21:41   Новината е видяна 9264 пъти
Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”

Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”. От популярното  шоу са го харесали след като гледали негови телевизионни репортажи.  Забавното предаване по  „Нова телевизия „остана без свой представител в Бургас преди година ,тъй като тогавашният им репортер - созополлията Христо Бардуков  бе избран за  общински съветник.
 „Нямам намерение да се цаня за общински съветник ,макар че няколко бургаски  тв журналисти станаха политици и вместо да слязат  от екрана ,се облякоха в черно и започнаха всеки ден да ни крещят  от телевизора . Незнам дали това е нормално.За мен е абсурдно и смешно– споделя Стойчо.
За абсурдниите и смешни неща  около нас , които често дори не забелязваме  си говорехме и с Джуди Халваджиан ,който е продуцент на „Господари на ефира”.С него в София гледахме и обсъждахме  италианските варианти на предаването „Striscia La notizia”. В Италия  то  е най-скандалното и най- гледано  вече двайсет години.

Коментирахме и чисто технически подробности около заснемането на репортажи от Бургас  както и възможностите за ползване на скрити камери при по-специални случаи.

Стойчо Иванов или както го наричат на галено колеги и приятели Чочо ,вече дванайсет години  е част от бургаските медии .

„Бил съм телевизионен оператор ,  водещ на новини и забавни предавания  ,дълго време дори съчетавах  телевизията с радио. Три години  водих сутрешен блок по радио FM +  ,а следобед  слагах костюм и  заставах  пред камерите на тогавашната ефирна Рент телевизия.”

В момента Стойчо е съавтор и водещ  на светското  предаване „Ревю”излъчващо се  по бургаските  телевизии RN – канал 0 и TВ –МИКС , и член на управителния съвет на сдружението организиращо известните  медийни награди „Златен мамул”.

Освен в  Бургас, като кореспондент   Стойчо ще има ангажимента  да   снима репортажи за ”Господари на ефира „  и във околните  общини на региона .

 В София ,той заедно с част от екипа на предаването са разгледали множество сигнали изпратени по имейла от граждани на Бургас и съседни общини.Имало е  изпратени  писма от  Айтос, Царево, дори  Малко Търново.

 Първият материал за  „Господари на ефира „ще можем да гледаме в сряда по Нова ТВ.

Всеки може да изпрати свое предложение с тема за репортаж на сайта на предаването http://www.gospodari.com/

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |