В новините
 
17.03.2009 15:32   Новината е видяна 5949 пъти
Практикер в Бургас пролетно сваля цените

По случай настъпването на пролетта Практикер подарява на своите клиенти до 10% отстъпка за всяка закупена стока*. С настъпването на пролетта „Направи си сам” веригата Практикер стартира специална промоция за своите клиенти. Тя ще се проведе този и следващия уикенд (20, 21, 22 и 27, 28, 29 март), когато всеки клиент на магазини Практикер в цялата страна ще получи директна отстъпка на закупените стоки от 5% или 10%.
Какъв е късметът им клиентите могат да проверят на касите във всеки един от обектите на Практикер. Там те ще получат карта със специално поле, от която ще разберат каква отстъпка печелят -  5% или 10%.
„Да даваме повече и по-добри причини на нашите клиенти да реализират идеите си за дома е основен наш приоритет”, заяви по повод старта на промоцията Мартин Клебш, новият Генерален мениджър на компанията. 
Към членовете на програмата за лоялни клиенти също има специално предложение през месец март. В периода 18-31 март всеки притежател на клиентска карта, който закупи продукт от отдел „Къмпинг и градина”, получава 10 допълнителни точки към картата си.

* Промоционалната отстъпка не важи за закупени стоки, които вече са намалени или се предлагат на промоционални цени.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |