В новините
 
21.03.2009 03:48   Новината е видяна 9678 пъти
Банерът - носталгия по вестника на дядо в ограничен тираж

Интернет рекламата се продава като радио реклама, a не като печатна или телевизионна. Предимството и  е, че освен  с времето може да се играе и с пространството, при това с координатите на visitor-а, а не на радиоточката. Това успешно прилага една известна "търсачка", която тръгна Y2K.

След кратко изследване сред конвенционалните журналисти, които [си] имат е установихме, че те не правят разлика между "клик", "импресия", "уникално посещение" , "презареждане". Ценовата им стратегия се базира на "клик"-а, и дълго време анкетната група се е колебаела дали да гледа сеир. При средна дневна посещаемост на целокупното бургаско пространство - около 6--7000 май без юни, с около 23000 импресии, това прави на всички банери по всички бургаски сайтово около 30 кликна, хайде 42 да не пропуснем партийни.  За този тип сайтове все още е по-добре да предлагат реклама за определен период. По този начин няма да се налага да гледат в тавана при обявяване на посещаемостта и аудиторията на проекта. Как става проучването разберете сами на този адрес АДРЕС.

Опитайте сега да разгледате следната статия, посветена на новоучредената група PON в ПП ШИЛД и неформалния лидер CP/M, чието име не смеем да споменем, но за който знаем, че заедно със сина на Георги Станишев ще гледа Формула 1 в Стамбул.

Автоматичното следене на този тип рекламни кампании е успешно реализирано и работи в няколко проекта, които засега ще се останат в тайна, заради помиярската психика.

Сега по молба на Ана Стайкова и Жоро Тетимов, които са вашите хора, натиснете това:

PON e съкращение от "Passive Optical Network" (Пасивна Оптична Мрежа). Нарича се пасивна, защото никъде по пътя от главния технически център на доставчика до клиента няма активни устройства, т.е. такива, изискващи електричество, за да работят.

снимка sxc.hu





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |