В новините
 
23.03.2009 11:44   Новината е видяна 5180 пъти
МДААР обявява обществена поръчка за лицензи за софтуерни продукти

Министерството на държавната администрация и административната реформа открива процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Доставка на лицензи за софтуерни продукти на производителя Oracle и тяхната инсталация, конфигурация и интеграция в изградената в МДДАР инфраструктура”.
Предмет на настоящата поръчка е доставка на лицензи за софтуерни продукти на производителя Oracle с включена едногодишна поддръжка. Лицензите са необходими за системите Национален здравен портал, Електронен личен амбулаторен картон (ЕЛАК), Достъп при спешни случаи до ЕЛАК, Административен регистър, Системата за наблюдение и управление на ИТ услуги. Предмет на тази поръчка е и инсталация, конфигурация и интеграция на част от доставените софтуерни продукти на производителя Oracle в инфраструктурата, изградена за Системата за наблюдение и управление на ИТ услуги за целите на експортиране на събираните от системата събития в мрежата към Data Warehouse, с цел съхранение и улеснен анализ на вече събраната информация.
Срокът за подаване на оферти от кандидатите е до 17:00 часа на 11 май 2009 г.

При оценяването на офертите 40% тежест има техническото предложение, а останалите 60% са за предлаганата цена. Цената за закупуване на документацията е 50 лева.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |