В новините
 
31.08.2004 17:52   Новината е видяна 3263 пъти
Bourgas.Org на пет години
:)) при днешния развой на бизнес условията в България това си е направо подвиг




Нашите верни приятели от Bourgas.Org, отпразнуваха тези дни своя пети рожден ден.
Bourgas.Org e частна собственост, юридическо притежание на фирма "КАК", което не е съкръщение а въпрос.
В началото бе Org-ът, както казват те, каквото и да означава то на техния трудно смилаем, но лесен за изпиване език. В общи линии името е предопределено: ./com го държи Чавдар, който отдаван е в Английя и не ще да го продава, а .net е регистриран в Бусофт, по времето, в което част от екипа на орг-а работи там :)) BTW и до днес двата сайта си сътрудничат, така както от няколко месеца е и с БургасИнфо.

Та този "орг" стнал после мода в бургакото домейн пространство, стартира на 26 август 1999 година. Кандърмите продължават около месец, докато бъде регистриран домейнът. С присъщото на годините закостеняло мислене (десктоп) по-възрастните гледат с леко пренебрежение на закачката, която младите им колеги предлагат, стоят и "гледат сеир" ... за кратко ...

Дизайн Теодор Седларски. Програмиране: Руслан Русинов. PR и чат :)) Иво Димитров.
Тогава млади, ентусизаирани - днес улегнали мъже, всеки тръгнал по своя професионален път, но ... останали верни на орг-а, и продължават да работят за него.

С летящ старт към тях се присъединяват Искра и Гергана Георгиеви, а после още много други. Днес най-младият член на екипа е на 15 години и ... "май има хляб в него (много бил задобрял" казват старите:).

Днес орг-ът се реконструира и преработва , иначе държи първенството по най-дълго задържал се дизайн. И като иде дума за "дългото" - ше бъдат въстановени старите рубрики “Maniacs” и “gamez” с общ редактор - не безизвестнич от тогава Евгени Манов.


all of a sudden, както обичат да си казват уж изненадани членовете на екипа - много хора са мислили, че боургас.орг е притежание на нестопанска (с идеална цел) организация.
И между другото много са потребявали екипа като такъв, но днес повечето клиенти знаят, че сиренето е с пари , а за програмиста времето е като сиренето (и бирата ... :))

В екипа работят само доказани специалисти и млади хора които са направили първите си стъпки там. Между другото, изхвърлени от екипа няма - има хора, които са си тръгнали - например за Франция :)

Без специална препоръка в Bourgas.Org не може да се почне работа. Екипът предпочита хората с които ще работи да не са работили в други подобни фирми. До момента около 500 деца са минали през тяхната школа, а клиентите които ползват техните услуги са повече от 200.

Три години Bourgas.Org е член на журито за определяне на най- добрия български сайт.

Bourgas.Org е бургаският Web- портал, който предлага ежедневно актуализирана информация за светския, културния и бизнес живота в града ни. На техния адрес можете да намерите и препратки към страници на бургаски фирми и към теория на маневрата (да си дойдем на думата :-) .

От името на екипа изказваме благодарност на всички, които са ни подкрепяли, критикували, псували, досаждали, губили времето, които са били наши верни приятели и фенове /дори на оня системен администратор, сложил на конкурентен форум "bourgas.org" за топик и т.н.

За нас всеки контакт с Вас е неповторим.

И една вметка - актуалното заведение не е "куцата медуза", а "groovie"





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |