В новините
 
08.04.2009 22:44   Новината е видяна 6344 пъти
По-успешната връзка ... вече и в БУРГАС

Вземи своя личен интернет, който не зaвиси от промени във времето, електроенергията и броя потребители.

Вече и в Бургас е интернетът на бъдещето. Стани абонат на оптичната PON мрежа на Spectrum Net и бъди недосегаем за гръмотевични бури, токови удари и големия брой потребители в пиковите часове.

Spectrum Net е първата компания, която въвежда тази технология за своите клиенти в България. Освен интернет, през PON мрежата се предлагат цифрова телевизия и телефон. В момента тя е достъпна за домашни потребители в София, Варна и Бургас.

PON (Passive Optical Network) е най-надеждната и ефективна комуникационна технология. Тя е изградена от оптични кабели, при които информацията се предава чрез светлинни сигнали на големи разстояния. Използваните в момента медни проводници на LAN мрежите действат на принципа на електрическите импусли и разчитат на превключватели с електрозахранване, което ги прави зависими от атмосферните условия и промените в тока.

Оптичната мрежа не е само най-защитената от външни влияния. Тя е и най-ефективната и с огромен капацитет за пренос на данни.
С развитието на  HDTV и video-on-demand, нараства и нуждата от бърза, сигурна и качествена мрежа, която да ги доставя. А дори и най-новите вариации на кабелни и сателитни връзки доставят тези услуги със затруднения и без гаранция за надеждност.

Ето защо PON мрежата е оптималното решение за доставака на вече съществуващите високи технологии и дори има капацитета да поеме бъдещето им развитие.

Друго предимство на PON e, че оптичното влакно е директно свързано с всяко домакинство и по трасето няма междинни медни кабели. Така всеки потребител може да се възползва от пълното качество на услугите си, без да се влияе по никакъв начин от останалите клиенти. Претоварване на връзката е изключено.

Оптичната мрежа е на практика вечна. Тъй като няма активни устройства, които да се развалят, веднъж изградена, тя не се нуждае от подмяна. Защото просто не се износва. Съответно и поддръжката на този вид технология е изключително лесна, а шансовете за повреда са близки до нула. Затова и PON е енергоспестяваща и екологична технология, която не замърсява с отпадъци околната среда.

За разлика от безжичните и дори стандартни медни мрежи, оптичните не излъчват електромагнитни вълни вредни за здравето на човека.

Вземи сега своя надежден и високоскоростен домашен интернет от ново поколение само с оптичната PON мрежа на Spectrum Net. Стани абонат от 9 март до 20 май тази година и отиди да гледаш Формула 1 на живо в Истанбул. Изживей три дни незабравими високоскоростни емоции с най-бързите пилоти в света в сърцето на Турция в началото на юни.
Десетте печеливши ще бъдат изтеглини на 21 май в присъствието на нотариус. И еиднственото условие, за да гледат Формула 1 на живо... ще е да намерят човек, който да сподели преживяването с тях!
Повече информация за PON технологията можете да намерите на http://www.pon.bg/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |