В новините
 
09.04.2009 18:22   Новината е видяна 4174 пъти
За два дена в Бургас ще се проведат две колоездачни състезания

За два дни почитателите на колоезденето в Бургас ще имат възможността да наблюдават две състезания, включени в спортния календар на Общината за 2009 г. На 11 април ще се проведе надпреварата за Купа „Георги Коев”, а на 12-ти за Купа „Бургас”.

Маршрутът за Купа „Георги Коев” започва и свършва на бул. ”Демокрация” /автобусната спирка пред жилищен блок „Краставицата”/ - ул.”Адам Мицкевич” - бул. ”Димитър Димов” - ул. ”Константин Величков”. Старт ще бъде даден в 16.00 часа на 11 април /събота/. Награждаването е предвидено за 18 - 18.30 часа. За нуждите на състезанието от 15.00 до 18.30 часа ще бъдат затворени за движение бул. „Демокрация” /източно платно/ - в участъка от кръстовището с бул. ”Димитър Димов” до кръстовището с ул. ”Адам Мицкевич”, бул. „Димитър Димов” - от кръстовището с бул. „Демокрация” до кръстовището с ул. „Места”, улиците ”Константин Величков” и ”Адам Мицкевич”. За посочения период западното платно на бул. „Демокрация”, в участъка от бул. „Димитър Димов” до ул. ”Адам Мицкевич”, ще се ползва двупосочно.

Автобусни линии с направления: Слънчев бряг, Поморие, Варна, както и автобус № 4, ще се движат двупосочно по бул. „Демокрация” - ул. „Н. Петков” - ул. „Димитър Димов”. За посочения период няма да се обслужва автобусната спирка при 3-та поликлиника.

Състезанието за Купа „Бургас” /12 април/ ще започне от Битака в к-с ”Меден рудник”. Колоездачите ще се движат в посока  с. Твърдица, ще се върнат и ще финишират отново пред Битака. Началото на състезанието е в 10.00 часа, а награждаването е предвидено за 12.30 часа при старт/финала. За нуждите на тази надпревара няма да се наложи промяна в маршрутите на автобусите или реорганизация на движението.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |