В новините
 
08.04.2009 12:14   Новината е видяна 3519 пъти
45 круизни кораба ще акостират в Несебър

45 круизни кораба ще акостират в Несебър през туристическия сезон. На 9-ти април в порта на стария град пристига... 45 круизни кораба ще акостират в Несебър през туристическия сезон. На 9-ти април в порта на стария град пристига туристическият лайнер „Adriana”. Последният заявен кораб за круизния сезон е на 9-ти ноември 2009 г. Това сочи предварителният график на пасажерските кораби за 2009 г., заявен в Регионална митническа дирекция-Бургас от корабните агентиращи фирми. 

За обслужване на туристическите лайнери, Регионална митническа дирекция-Бургас поддържа сезонен митнически пункт в Пристанище Несебър. Това означава, че по график се осигуряват  командировани екипи от Митница Бургас за обслужване на всеки туристически лайнер в Пристанище-Несебър. 

С присъединяването на България към Европейския съюз, митническият пункт в Пристанище Несебър бе напълно обновен по предприсъединителни програми на ЕС и отговаря на всички европейски изисквания.

07.04.2009 г./ Медия Инфо
http://www.bourgasmedia.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |