В новините
 
12.04.2009 19:56   Новината е видяна 5440 пъти
ТРЕТИЯТ УЛИЧЕН КАРНАВАЛ НА ПАМБОС УДАРИ РЕКОРД ПО ПОСЕЩАЕМОСТ

ЛАТИНО ПАРАДЪТ В СЪБОТА ОЗНАМЕНУВА НАЧАЛОТО НА 5-ИЯ БГ ФАНТА САЛСА ФЕСТИВАЛ
ТРЕТИЯТ УЛИЧЕН КАРНАВАЛ НА ПАМБОС УДАРИ РЕКОРД ПО ПОСЕЩАЕМОСТ
ЗАДАВАТ СЕ ОЩЕ ТРИ ДНИ ЛАТИНО ФИЕСТА ПРЕЗ МАЙ
Стотици парадно облечени латино танцьори заляха улиците на София на Лазаровден в съботния следобед. Анимационни герои, феи, магьосници, чудовища и мистични същества в причудливи костюми танцуваха дружно в латино ритъм в празничния ден. Пет тематично украсени платформи с атрактивни музиканти и танцьори прекосиха булевард Витоша, раздавайки весело настроение на столичани. Случайни минувачи също се включваха в латино шествието, неуспели да останат равнодушни към пъстроцветната фиеста, организирана от Pambos Dancing Center. След няколко часа горещи улични танци, карнавалът се премести във Военния клуб, където продължи до сутринта.
Латино парадът на Памбос постави началото на 5-ия БГ Фанта Салса Фестивал, който ще се проведе от 8 до 10 май в столичната зала Универсиада и в Парти център 4-ти км. За поредна година организаторите обещават тридневен нестихващ коктейл от емоциите в света на салсата и латиноамериканската музика. През светлата част от денонощието посетителите ще имат възможност да обогатят танцувалните си умения с уроци по салса, меренге, бачата, регетон и други. Учители ще им бъдат едни от най-добрите танцьори не само в Европа, но и в света. 
В горещите майски нощи зала Универсиада ще се превърне в един от най-известните клубове за латино танци от средата на миналия век в Ню Йорк – The PALLADIUM или „Домът на МАМБО легендите”. В последната вечер на фестивала ще се проведе национално състезание по салса за „Купа България”. Победителите от големият финал освен парична награда ще получат и правото да се състезават директно на полу-финалите по време на Световното първенство по салса в САЩ декември 2009 г. Това е най-престижното състезание в света на салсата с награден фонд от $20 000. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |