В новините
 
12.04.2009 21:00   Новината е видяна 5440 пъти
Вълчо Чолаков ще води кандидат-депутатската листа в Бургас

Общинският лидер на СДС в Бургас Вълчо Чолаков ще води листата от кандидати за народни представители във Втори бургаски многомандатен избирателен район. На второ място сините избраха областният лидер на партията Владимир Павлов. Следват бившият кмет на Камено Димитър Которов и зам.председателят на общинския съвет Ангел Божидаров. Резултатите от вътрешнопартийните избори на СДС в Бургас бяха официално оповестени днес.

В брифинга участва и председателят на СДС Мартин Димитров, който поздрави бургаската организация за избора на кандидати за народни представители. Според него СДС ще спечели много след като водачът на листата за българския парламент ще бъде от Бургас, което не се е случвало от няколко години.
За областната организация е най-важно водачът на листата да бъде от Бургас. ”Нашата идея е представителят ни в парламента да продължи да бъде бургазлия и да представлява интересите на града”, заяви Вълчо Чолаков.
”Вярвам, че сме способни да вкараме трима десни депутати от Бургас, прогнозира областният председател на сините Владимир Павлов.
”Депутатите на СДС ще бъдат хора, които печелят общественото внимание и одобрение и такива, които ще работят след това в парламента. Няма да толерирам пасивни хора, защото от това СДС губи”, заяви Мартин Димитров.
Синият лидер бе категоричен, че организацията няма да загуби гласове след напускането на четиримата сини депутати.
Мартин Димитров посочи, че от началото на годината в СДС са приети 1000 нови членове.
”Нашите опоненти ще продължат да ни пречат до последно, защото синята коалиция, която изграждаме е огромна заплаха. БСП и ДПС вече няма да бъдат на власт и отиват в опозиция”, каза Мартин Димитров и подчерта, че членовете на СДС са достатъчно мотивирани и готови за битка.
До две седмици ще бъде ясен окончателния вариант на дясната коалиция, съобщи още Мартин Димитров. Той допълни, че коалиционните преговори все още не са затворени и има още доста партии, които искат да влязат в дясната коалиция.
Не искаме да затваряме вратите, но няма да разширяваме коалицията на всяка цена”, поясни Димитров. На въпрос водени ли са разговори с Яне Янев за участие в коалицията, Мартин Димитров отговори, че за него този въпрос никога не е стоял на дневен ред.  

В Бургас председателят на СДС Мартин Димитров и общинският лидер Вълчо Чолаков си взеха осветени върбови клони за здраве от  храм „Св.Богородица” на големия християнски празник Цветница.

http://www.sds-burgas.org/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |